Veľkonočný výpredajnajlepšie ceny roka

Články

  1. Ako vymeniť páku smeru jazdy vo vašom detskom elektrickom autíčku? Ukážeme vám to krok za krokom!

    Ako vymeniť páku smeru jazdy vo vašom detskom elektrickom autíčku? Ukážeme vám to krok za krokom!

    V tomto článku by sme vám chceli vysvetliť postup, ako vymeniťpáku smeru jazdy vo vašom detskom elektrickom autíčku. Na jeho výmenu budete potrebovať náradie ako skrutkovač, kliešte a škatuľku, do ktorej vložíte skrutky, aby ste žiadne z nich nestratili. Pri výmene páky sa uistite, že je dostatočné osvetlenie v miestnosti.

    Celý článok »
  2. Ako vymeniť páku smeru jazdy vo vašom detskom elektrickom traktore pre deti? Ukážeme vám to krok za krokom.

    Ako vymeniť páku smeru jazdy vo vašom detskom elektrickom traktore pre deti? Ukážeme vám to krok za krokom.

    Druhá páka, ktorú zmeníme, je špeciálna pre TRACTOR_WORKER

    Celý článok »
  3. Traktor, či báger? Dokonalé hračky pre milovníkov veľkých áut.

    Traktor, či báger? Dokonalé hračky pre milovníkov veľkých áut.

    Mnohé mamičky túto scénu poznajú: Stojíte pri poli, pozeráte so synom na traktor, alebo bežíte k oknu, aby ste nezmeškali okoloidúce hasičské a nákladné autá. Ak máte takéhoto milovníka áut v rodine, čo tak mu dopriať jeho vlastný elektrický traktor?

    Elektrický traktor pre malého farmára

    Aby deti mali jedinečný zážitok, môžete im dopriať ich vlastný elektrický traktor bez toho, aby ste museli ísť do najbližšieho poľnohospodárskeho družstva a požiadať oň.

    Detský elektrický traktor je novinkou v oblasti detských elektrických vozidiel. Sú vhodné pre deti od 3 rokov. Malí vodiči ovládajú elektrický traktor sami pomocou pedálu a volantu, prípadne môžu riadenie prevziať rodičia pomocou diaľkového ovládača.

    Traktor ide rýchlosťou chôdze, teda 3 až 7 km/h. Vďaka veľkým kolesám môžete traktor používať aj v miernom teréne. Bude vám skvelým spoločníkom na prechádzky do prírody a na prechádzky po dvore.

    Ak má traktor extra vlečku, deti môžu naložiť všetky svoje poklady a vyraziť do sveta. Traktor má automatickú brzdu po uvoľnení tlaku z pedálu alebo môžete použiť tlačidlo núdzovej brzdy na ovládači. Takmer každý traktor má aj bezpečnostný pás.

    Celý článok »
  4. Odpadové hospodárstvo a životné prostredie nám nie je ľahostajné

    Odpadové hospodárstvo a životné prostredie nám nie je ľahostajné

    Jednou z významných úloh štátu je aj nakladanie s odpadom a ochrana životného prostredia s tým spojená. Preto má aj Slovenská republika svoje odpadové hospodárstvo, ktorého cieľom je zamedziť jeho vzniku, prípadne ho odborne zneškodniť.

    Sme hrdí držitelia zeleného certifikátu, dodržujeme všetky povinnosti týkajúce sa ochrany životného prostredia, pretože naša krajina nám nie je ľahostajná! :)

    Za rok 2022 sme odovzdali na recykláciu 4,11 tony elektroodpadu.

    Celý článok »
  5. Diagnostika autíčok v prípade poruchy

    Diagnostika autíčok v prípade poruchy

    V tomto článku by sme vám chceli priblížiť jednoduché možnosti diagnostiky elektrického autíčka v prípade, ak máte podozrenie na poruchu alebo nesprávne fungovanie. Väčšina problémov sa dá obratom vyriešiť, no niektoré môžu vyžadovať servisného technika. Každý jeden problém sa však dá na základe diagnostiky vyriešiť, neexistuje nevyriešiteľný problém. Veľa potrebných zákrokov je tak jednoduchých, že to zvládnete vyriešiť sami v priebehu niekoľkých minúť. Nižšie nájdete niekoľko najčastejších problémov, ktoré sa môžu na vašom autíčku preukázať:

    Celý článok »
  6. 10 najlepších elektrických vozidiel pre deti

    10 najlepších elektrických vozidiel pre deti

    Predtým, ako sa poponáhľate s kúpou elektrického autíčka, mali by ste chvíľu popremýšľať nad účelom vášho nákupu. Na čo autíčko kupujete, kde sa bude používať a koľko detí sa v ňom bude voziť. Existuje niekoľko ďalších bodov, ktorým by ste mali venovať pozornosť: výkon motorov, hmotnosť, kapacita batérie, nosnosť.

    Pozreli ste si už desiatky elektrických detských autíčok a stále ste sa o žiadnom z nich definitívne nerozhodli? Pre všetkých nerozhodnutých sme pripravili zoznam 10 autíčok, aby sme vám pomohli vybrať to najlepšie autíčko.

    Celý článok »
  7. Nafukovacie vírivky BeneoSpa

    Nafukovacie vírivky BeneoSpa

    Užite si svoj dvor alebo záhradu od jari až do jesene. Mobilnú nafukovaciu vírivku môžete umiestniť takmer kdekoľvek. Dokáže nahradiť bazén aj hydromasážnu vaňu. Nafukovacie vírivky u nás kúpite za bezkonkurenčné ceny a oceníte aj ich mobilitu.

    Na jeseň môžete vírivku premiestniť napríklad do garáže a používať ju tam, alebo si v zimnej záhrade vytvoriť vlastné wellness centrum. Predstavivosti sa medze nekladú. Vírivky BeneoSpa majú nafukovaciu a zároveň veľmi odolnú konštrukciu. Ľahko sa inštalujú a sú rýchle, pretože sa samy nafúknu do pár minút. Vodu potom jednoducho napustíte záhradnou hadicou.

    Celý článok »
  8. Prečo kúpiť elektrické autíčko práve od nás?

    Prečo kúpiť elektrické autíčko práve od nás?

    V dnešnej dobe už existuje množstvo predajcov, u ktorých môžete zakúpiť elektrické autíčko, preto môže byť ťažké sa rozhodnúť, od ktorého predajcu si autíčko zaobstarať.

    Jedným z najdôležitejších faktorov pri výbere je kvalita výrobku. Nakoľko naša firma predáva produkty s originálnou licenciou, máte záruku najlepšej kvality karosérie, dielov a dekoračných ozdôb na aute. Naše elektrické autíčka sú zmenšené verzie originálneho auta. Preto, ak máte v domácnosti auto a chceli by ste pre Vášho drobca zmenšenú verziu, u nás máte naozaj veľkú šancu si tento sen splniť. Túto skutočnosť potvrdilo už niekoľko tisíc spokojných zákazníkov v priebehu 10 rokov.

    Celý článok »
  9. Výber elektrického autíčka pre dieťa by nemal byť náhodný

    Výber elektrického autíčka pre dieťa by nemal byť náhodný

    Elektrické autíčka nie sú najlacnejšie dary, ale keď si kúpite licencovaný produkt v dobrom obchode so záručnou a pozáručnou opravou, tento výrobok môže byť použitý mnoho rokov. Keď si vyberiete auto, premýšľajte o tom, ktorá značka je vašou obľúbenou. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a rôznych farieb automobilov. Odporúčame oboznámiť sa s technickými údajmi auta, ako sú: kapacita akumulátora, čas nabíjania, pohon, ktorý je zvyčajne dvoj- alebo štvorkolesový. Široký výber elektrických autíčok v našom obchode vám pomôže vybrať si ideálne auto pre vás a vaše dieťa.

    Celý článok »
  10. Čo znamená UL certifikát hoverboardov

    Čo znamená UL certifikát hoverboardov

    Aby ste mali istotu, že si kupujete bezpečný hoverboard, ktorým neohrozíte Vaše dieťa, seba, resp. Váš majetok, vždy hladajte na hoverboarde tento hologram. Ak ho hoverboard nemá, nemôže Vám nikto zaručiť, že nedôjde k vzplanutiu lítiovej batérie, riadiacej jednotky alebo nabíjačky počas nabíjania. Je to vážne riziko, ktoré si musí každý zákazník zvážiť, či ho chce podstúpiť, alebo si radšej priplatí za hoverboard, kde takéto problémy garantovane nebude mať.

    Celý článok »
Page
© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.