Výber elektrického autíčka pre dieťa by nemal byť náhodný

Elektrické autíčka nie sú najlacnejšie dary, ale keď si kúpite licencovaný produkt v dobrom obchode so záručnou a pozáručnou opravou, tento výrobok môže byť použitý mnoho rokov. Keď si vyberiete auto, premýšľajte o tom, ktorá značka je vašou obľúbenou. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a rôznych farieb automobilov. Odporúčame oboznámiť sa s technickými údajmi auta, ako sú: kapacita akumulátora, čas nabíjania, pohon, ktorý je zvyčajne dvoj- alebo štvorkolesový. Široký výber elektrických autíčok v našom obchode vám pomôže vybrať si ideálne auto pre vás a vaše dieťa.

Značka

Je to pekný nápad vybrať si hračku pre vaše dieťa, čo je mini verzia vášho auta. Uisťujeme vás, vaše dieťa bude veľmi šťastné, pretože majú identické auto so svojím rodičom.

Aké značky áut sú populárne?

  • Audi,
  • BMW,
  • Ford,
  • Mercedes,
  • RSX,
  • Volkswagen,
  • Bentley,
  • Toyota,
  • Land Rover,
  • Bugatti.

Voľba je obrovská a všetky vozidlá z našej ponuky sú licencované výrobcami! Pre každú značku máme rôzne modely automobilov. A čo viac, môžete si vybrať z rôznych farieb.

Ak sa nemôžete rozhodnúť, ktorú značku elektrického vozidla si vybrať, kontaktujte nás. Naši konzultanti Vám poradia pri výbere elektrického autíčka.

Farba

Problémom môže byť výber farby elektrického autíčka. Premýšľajte o tom, aká farba je pre vaše dieťa obľúbená. Niektoré deti naozaj vedia, čo sa im páči a oplati sa vypočuť si ich voľbu.

Väčšina elektrických vozidiel má štandardné farby:

čierna,

biela,

červená,

strieborná

Autíčka sa vyrábajú aj vo farbách pre náročných malých zákazníkov, napríklad ružová alebo modrá.

Auto je vždy maľované vysoko kvalitným náterom. Vďaka tomu sú odolné voči poškodeniu a hrdzaveniu a tiež nevyžadujú časté a trvalé čistenie.

Veľkosť

Ak máte jedno dieťa, vec je jednoduchá. Všetko, čo potrebujete, je auto štandardnej veľkosti s jedným sedadlom.

Ak máte dve deti, je dobre premyslieť si, či je lepšie kúpiť jedno auto s dvoma sedadlami alebo dve autá  (aby deti mohli vždy sedieť za volantom a riadiť auto). Hlavne terénne vozidlá majú väčšiu veľkosť. Mnohé z ponúkaných produktov majú dokonca aj otvárateľný kufor (dieťa má ďalšiu radosť z prepravy hračiek, ktoré sú tam ukryté).

Ku každému vozidlu sa pridáva diaľkové ovládanie. Zabezpečuje plnú kontrolu nad vozidlom (dieťa môže nezávisle riadiť vozidlo alebo pomocou diaľkového ovládača). Ak žijete v oblastiach, ktoré majú hladký povrch (napr. chodníky, atď.), potom bude každý model auta dobrý. Ak chcete, aby dieťa používalo autíčko v náročnom teréne s nerovnými povrchmi, zvážte terénne vozidlo s väčšími kolesami.

Technické špecifikácie

Nekupujte autíčko bez kontroly technických údajov vozidla. Autíčka sa líšia vo svojich batériách (kapacita, čas nabíjania, čas používania auta).Niektoré autá majú pohon s 2 kolesami a iné majú pohon všetkých kolies. Všetky nami ponúkané vozidlá majú EVA kolesá (majú vysokú kvalitu, sú odolné voči UV žiareniu, vode alebo praskaniu). Niektoré vozidlá však majú kolesá štandardnej veľkosti a ďalšie väčšie, ktoré sú vhodné do náročných terénov.

Starostlivo si pozrite ponuku na našich webových stránkach. Máme na predaj veľa zaujímavých áut. Zaručujeme, že vaše dieťa bude mať veľa zábavy pri jazde autom. Dbajte na značku, model, farbu, veľkosť a technické údaje autíčka.

Ak neviete, či je vaša voľba dobrá, kontaktujte nás. Pomohli sme tisícom zákazníkov pri výbere autíčka a radi poradíme aj Vám.