10 najlepších elektrických vozidiel pre deti

Predtým, ako sa poponáhľate s kúpou elektrického autíčka, mali by ste chvíľu popremýšľať nad účelom vášho nákupu. Na čo autíčko kupujete, kde sa bude používať a koľko detí sa v ňom bude voziť. Existuje niekoľko ďalších bodov, ktorým by ste mali venovať pozornosť: výkon motorov, hmotnosť, kapacita batérie, nosnosť.

Pozreli ste si už desiatky elektrických detských autíčok a stále ste sa o žiadnom z nich definitívne nerozhodli? Pre všetkých nerozhodnutých sme pripravili zoznam 10 autíčok, aby sme vám pomohli vybrať to najlepšie autíčko.

1. Elektrické autíčko Mercedes G

Jednomiestne elektrické autíčko Mercedes G pre deti s hmotnosťou do 25 kg je jedným z najnovších licencovaných modelov. Je vhodný pre jazdu vpred aj vzad s plynulým rozbehom, automatickým brzdením (plyn a brzda v jednom), diaľkovým ovládačom, ktorý dáva rodičom plnú kontrolu nad autíčko. Mercedes G má funkčné predné aj zadné svetlá a 2 rýchlostné režimy (4 alebo 7 km/h). Môžete do rádia zapojiť USB kľúč alebo SD kartu. Je vhodné na jazdu po rovnom aj mierne hrboľatom teréne a je vybavené bezpečnostnými pásmi. Má jednu 12V/4Ah batériu, dva 20w motory a štartuje sa s gombíkom.

Hlavné výhody:
1. spodná cenová kategória
2. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
3. MP3 prehrávač so vstupom USB/SD
4. dve rýchlosti vpred a jedna rýchlosť vzad
5. odpružená zadná náprava
6. automatická brzda

Možné nevýhody:
1. plastové kolesá
2. plastové sedadlo
3. jednomiestne

2. Elektrické autíčko NEW RSX

Dvojmiestne autíčko s hmotnosťou 38kg, s maximálnou testovanou nosnosťou 55kg, je vhodné pre dve staršie deti. Pohodlnú jazdu zabezpečuje vďaka dvom koženkovým sedačkám s bezpečnostnými pásmi. Na každom kolese má motor, ktorý zabezpečuje pohon, autíčko je teda 4x4. Je vybavené aj svietiacimi svetlami, MP3 prehrávačom so vstupom na USB kľúč alebo SD kartu. Má dve 12V/7Ah batérie, štyri 45w motory a štartuje sa s kľúčom.

Hlavné výhody:
1. dvojmiestne
2. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
3. pohon 4x4
4. dvojité koženkové sedadlo
5. odpruženie všetkých kolies
6. automatická brzda
7. MP3 prehrávač so vstupom USB/SD
8. EVA kolesá

Možné nevýhody:
1. stredná cenová kategória
2. menšie dvere
3. vzhľadovo sa podobá skôr na buginu ako na autíčko
4. vyššia hmotnosť – ťažšia manipulácia s produktom

3. Elektrický Traktor WORKER vlečkou

Traktor Worker s hmotnosťou 18kg a s nosnosťou 35kg je vhodný pre jedno dieťa. Vďaka terénnym kolesám je zaručená pohodlná jazda aj na nerovnom teréne. Autíčko je vybavené aj svetlami. MP3 prehrávač so vstupom na USB kľúč + Bluetooth. Pre bezpečnosť dieťaťa sú na sedačke nastaviteľné bezpečnostné pásy. Diaľkové ovládanie má nadradenú kontrolu nad vozidlom a dokáže nastaviť nízku, strednú a vysokú rýchlosť s núdzovým brzdením. O pohon sa starajú dva 35W motory na zadných kolesách, vďaka čomu je traktor vhodný aj do mierneho terénu. Má jednu 12V/7Ah batériu a štartuje sa s gombíkom.

Hlavné výhody:
1. spodná cenová kategória
2. vlečka s úložným priestorom
3. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
4. MP3 prehrávač so vstupom USB a s Bluetooth
5. tri rýchlosti vpred a jedna vzad
6. nízka hmotnosť – ľahká manipulácia s produktom
7. automatická brzda

Možné nevýhody:
1. jednomiestne
2. plastové kolesá
3. plastové sedadlo
4. bez dverí

4. Elektrické autíčko Mercedes G63 6X6

Elektrické autíčko Mercedes G s hmotnosťo u 48kg má 6 kolies vďaka čomu je autíčko vhodné aj do mierneho terénu. Autíčko má dve miesta na sedenie, na sedadle môže sedieť jedno dieťa, ďalšie dieťa alebo rodič môže sedieť vzadu. Ako jediné autíčko ž našej ponuky má nosnosť až 110kg, čiže sa na ňom odvezie dieťa aj s dospelou osobou. Mäkké EVA kolesá vám zabezpečia tichú a pohodlnú jazdu, sú odolné voči prasklinám a nalomeniu! Autíčko je vybavené svetlami vpredu a vzadu, podsvietenou palubovkou so svietiacim LED pásom. O zábavu sa postará rádio s MP3 prehrávačom, so vstupom pre USB/SD kartu. Má jednu 12V/14Ah batériu, štyri 45w motory a štartuje sa s gombíkom.

Hlavné výhody:
1. vysoká nosnosť – až 110kg
2. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
3. štyri motory
4. koženková sedačka
5. EVA kolesá
6. najsilnejšia 12V batéria z našej ponuky
7. vonkajší pedál pre rodiča
8. automatická brzda

Možné nevýhody:
1. vyššia cena
2. sedadlo len pre jedno dieťa
3. vyššia hmotnosť – ťažšia manipulácia s produktom

5. Elektrické autíčko UTV XXL

Jedno z najväčších autíčok v našej ponuke UTV XXL s hmotnosťou 61kg, nosnosťou 100kg s kotúčovými brzdami a extra výkonným motorom s diferenciálom je vhodné pre dve väčšie deti. Autíčko UTV XXL má mohutný vzhľad, otváracie dvere, zadný úložný priestor, kvalitné materiály a spracovanie. Má dve koženkové sedačky, čím je vhodný pre dve deti. Mäkké nafukovacie gumené kolesá zabezpečia tichú jazdu a sú odolné voči prasklinám, prípadne nalomeniu! Odpružené nápravy s chráničmi teleskopických mechanizmov. Nastaviteľný volant Motor s vysokým výkonom. Autíčko má jednu 24V/14Ah batériu, dva 180w motory s diferenciálom a štartuje sa s kľúčom.

Hlavné výhody:

1. dvojmiestne
2. najsilnejšia 24V batéria z našej ponuky
3. rýchlosť až do 13km/h
4. motor s diferenciálom
5. kotúčové brzdy - samostatný pedál na brzdenie
6. odpruženie všetkých kolies

Možné nevýhody:
1. vysoká cena
2. bez diaľkového ovládania
3. vyššia hmotnosť produktu – ťažšia manipulácia s produktom
4. gumené kolesá – možnosť dostať defekt
5. vzhľadovo sa podobá skôr na buginu ako na autíčko

6. Elektrické autíčko OFFROAD XXL

Autíčko OFFROAD XXL s hmotnosťou 34kg a nosnosťou 45kg je vhodné pre dve deti. Vďaka obrovským kolesám s odpruženou nápravou a širokým sedadlám zabezpečuje pohodlnú jazdu aj v nerovnom teréne. Autíčko je taktiež vybavené svietiacimi svetlami. MP3 prehrávač so vstupom USB/SD/AUX. Pre bezpečnosť dieťaťa je na sedačke nastaviteľný bezpečnostný pás. Autíčko má dve 12V/7Ah batérie, štyri 45w motory a štartuje sa s gombíkom.

Hlavné výhody:
1. dvojmiestne
2. koženkové sedačky
3. EVA kolesá
4. pohon 4x4
5. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
6. automatická brzda
7. vysoký podvozok – vhodné aj do terénu

Možné nevýhody:
1. stredná cenová kategória
2. vyššia hmotnosť produktu – ťažšia manipulácia s produktom
3. volant v strede palubnej dosky

7. Elektrická Motorka BMW HP4 RACE

Mnoho elektrických motoriek vyzerá roztomilo alebo detinsky. Naša BMW motorka je však takmer dokonalou reprodukciou originálnych motoriek s detailnými prvkami a kvalitnými materiálmi. Tento motocykel priťahuje pozornosť všetkých naokolo svojím vzhľadom a športovým vzhľadom Vďaka malým rozmerom bočných koliesok sú tieto pomocné kolieska sotva viditeľné a dieťa vyzerá ako skutočný motorkár! Silnou stránkou elektrickej motorky BMW HP4 Race nie je len jej vzhľad, ale aj dizajn a technické riešenia. Dva 35 W motory lemujúce zadné koleso zaručujú rýchlu a pohodlnú jazdu aj pre staršie deti. Motocykel váži 21kg, má nosnosť do 30kg, je vybavený 12V/7Ah batériou.

Hlavné výhody:
1. bočné pomocné kolieska- odnímateľné
2. chod dopredu aj dozadu
3. dva motory
4. nízka hmotnosť – ľahká manipulácia s produktom
5. EVA kolesá

Možné nevýhody:
1. jednomiestna
2. stupačky sú vzadu – ako na skutočnej motorke

8. Elektrické autíčko Raptor XXL

Autíčko Raptor XXL s hmotnosťou 26 kg a nosnosťou 35kg má originálny vzhľad, otváracie dvere, náhradné koleso na korbe, plne odpružené nápravy, kvalitné materiály a spracovanie. Má dve koženkové sedačky, čím je vhodný pre dve deti, EVA kolesá a MP3 prehrávač so vstupom na USB kľúč, SD kartu a AUX kábel. Má jednu 24V/5Ah batériu a štyri 50w motory, štartuje sa s gombíkom.

Hlavné výhody:
1. dvojmiestne
2. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
3. koženkové sedačky
4. EVA kolesá
5. úložný priestor v kapote
6. náhradné koleso
7. automatická brzda
8. vyvýšený podvozok – vhodné aj do terénu
9. nižšia hmotnosť produktu – ľahká manipulácia

Možné nevýhody:
1. stredná cenová kategória
2. nižšia nosnosť
3. užšie sedadlá – pre dve menšie deti

9. Elektrické autíčko Mercedes-Benz SLC

Jednomiestne autíčko s hmotnosťou 16kg, nosnosťou 35 kg je vhodné pre jedno dieťa. Autíčko s plynulým rozbehom má dva 30w motory a dve 6V/4,5Ah batérie. Má koženkovú sedačku a EVA polymérové kolesá, ktoré sú odolné voči prasklinám a zabepzpečujú tichú jazdu. Taktiež je vybavené MP3 prehrávačom so vstupom na USB kľúč a AUX kábel. Štartuje sa s gombíkom.

Hlavné výhody:
1. spodná cenová kategória
2. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
3. EVA kolesá
4. koženková sedačka
5. nižšia hmotnosť produktu – ľahká manipulácia

Možné nevýhody:

1. jednomiestne
2. dva motory
3. odpruženie iba zadných kolies

10. Elektrický traktor TOP-WORKER

Dostaňte sa za volant tohto úplne vynikajúceho Traktoru TOP-WORKER. Traktor Top-Worker je jeden z traktorov s najvyššou výbavou nášho sortimentu, ktorý obsahuje aj príves s dvoma naberačkami - Predná aj zadná naberačka je k dispozícii. MP3 Prehrávač so vstupom na SD kartu a USB kľúč. Pohon zabezpečujú dva zadné 45W motory na kolesách vďaka čomu je traktor vhodný aj do mierneho terénu. Taktor má dva 45w motory a jednu 12V/10Ah batériu. Váži 29kg a má nosnosť do 35kg.

Hlavné výhody:
1. predná aj zadná naberačka
2. vlečka
3. EVA kolesá
4. diaľkové ovládanie s núdzovou brzdou
5. automatická brzda
6. mäkké PU sedadlo
7. nižšia hmotnosť

Možné nevýhody:
1. jednomiestne
2. veľké rozmery produktu
3. vyššia cena
4. dva motory

A sme na konci, pokiaľ Vám ani tento zoznam najlepších vozidiel nepomohol s výberom, kontaktujte nás a my Vám veľmi radi poradíme, ktoré autíčko sa najviac hodí pre vaše dieťa presne podľa vašich požiadaviek.