Traktor, či báger? Dokonalé hračky pre milovníkov veľkých áut.

Mnohé mamičky túto scénu poznajú: Stojíte pri poli, pozeráte so synom na traktor, alebo bežíte k oknu, aby ste nezmeškali okoloidúce hasičské a nákladné autá. Ak máte takéhoto milovníka áut v rodine, čo tak mu dopriať jeho vlastný elektrický traktor?

Elektrický traktor pre malého farmára

Aby deti mali jedinečný zážitok, môžete im dopriať ich vlastný elektrický traktor bez toho, aby ste museli ísť do najbližšieho poľnohospodárskeho družstva a požiadať oň.

Detský elektrický traktor je novinkou v oblasti detských elektrických vozidiel. Sú vhodné pre deti od 3 rokov. Malí vodiči ovládajú elektrický traktor sami pomocou pedálu a volantu, prípadne môžu riadenie prevziať rodičia pomocou diaľkového ovládača.

Traktor ide rýchlosťou chôdze, teda 3 až 7 km/h. Vďaka veľkým kolesám môžete traktor používať aj v miernom teréne. Bude vám skvelým spoločníkom na prechádzky do prírody a na prechádzky po dvore.

Ak má traktor extra vlečku, deti môžu naložiť všetky svoje poklady a vyraziť do sveta. Traktor má automatickú brzdu po uvoľnení tlaku z pedálu alebo môžete použiť tlačidlo núdzovej brzdy na ovládači. Takmer každý traktor má aj bezpečnostný pás.

3 tipy na najlepšie elektrické traktory

1. Elektrický Traktor FARMER s naberačkou a vlečkou

Traktor FARMER je vhodný pre jedno dieťa. Vďaka terénnym plastovým kolesám zabezpečuje pohodlnú jazdu aj v nerovnom teréne. Jeho výbavou je funkčná vlečka aj naberačka. Je dostupný aj v prevedení bez vlečky a bez naberačky, prípadne máme aj model iba s naberačkou. V ponuke sú dve farby, červená a oranžová.

Traktor kúpite tu: https://www.elektrickeauticka.sk/catalogsearch/result/?q=TRAKTOR_FARMER

2. Elektrický Traktor POWER s vlečkou

Traktor POWER je vhodný pre jedno dieťa. Autíčko je taktiež vybavené svietiacimi svetlami. Inovovaná audio jednotka s modernou muzikou, MP3 Prehrávač. Pre bezpečnosť dieťaťa je na sedačke nastaviteľný bezpečnostný pás. Dostupný je momentálne v dvoch farbách, v zelenej a v červenej.

Traktor si môžete prezrieť tu: https://www.elektrickeauticka.sk/catalogsearch/result/?q=ELECTRIC_TRACTOR_POWER

3. Elektrický báger Volvo Excavator

Báger Volvo Excavator je jedinečným prvkom našej ponuky. Je vhodný pre jedno dieťa. Má obrovský podkopovú lyžicu a v prípade, že sa dieťa s autíčkom hrá vo vnútorných priestoroch súčasťou výbavy je aj sieťka obsahujúca 150 plastových loptičiek pre naberanie a presúvanie. Tento báger má navyše mäkké EVA kolesá. Dostupný je v troch farbách, v žltej, zelenej a červenej. 

Traktor si môžete prezrieť tu: https://www.elektrickeauticka.sk/catalogsearch/result/?q=excavator

Malé deti ale veľké nadšenie

Veľké autá sú pre deti veľmi fascinujúce a tých skutočných milovníkov nikdy neomrzia. Každé dieťa nájde lásku v rôznych veciach a jeho záujmy sa môžu rýchlo meniť. Podporte teda ich aktuálnu vášeň a užite si spolu veľa zábavy.