Prečo kúpiť elektrické autíčko práve od nás?

V dnešnej dobe už existuje množstvo predajcov, u ktorých môžete zakúpiť elektrické autíčko, preto môže byť ťažké sa rozhodnúť, od ktorého predajcu si autíčko zaobstarať.

Jedným z najdôležitejších faktorov pri výbere je kvalita výrobku. Nakoľko naša firma predáva produkty s originálnou licenciou, máte záruku najlepšej kvality karosérie, dielov a dekoračných ozdôb na aute. Naše elektrické autíčka sú zmenšené verzie originálneho auta. Preto, ak máte v domácnosti auto a chceli by ste pre Vášho drobca zmenšenú verziu, u nás máte naozaj veľkú šancu si tento sen splniť. Túto skutočnosť potvrdilo už niekoľko tisíc spokojných zákazníkov v priebehu 10 rokov.

Naša firma je priamym importérom elektrických autíčok z Číny, máme veľké zásoby autíčok, preto si môžete byť istí, že ak si od nás objednáte tovar, ktorý je skladom, tak bude doručený do 1-2 pracovných dní od expedície. Medzi výrobcom a Vami vystupuje len 1 subjekt - naša firma, teda neplatíte žiadne provízie pre sprostredkovateľov.

Sme prví a najväčší predajcovia detských elektrických autíčok na Slovensku, vďaka čomu máme 10 ročné skúsenosti s predajom a servisom našich elektrických autíčok a rovnako aj skúsenosti so zákazníckym servisom, preto vieme, ako najlepšie a najrýchlejšie vyhovieť vašim potrebám a vyriešiť problém k Vašej spokojnosti. Nákupom elektrického autíčka od nás podporíte slovenskú firmu.

Naši technici sú profesionáli v oprave našich elektrických autíčok, veľmi ochotne vám poradia s akýmkoľvek problémom, ak sa na nás obrátite online alebo osobne na servisnom stredisku.

Držíme niekoľko tisíc náhradných dielov na naše elektrické autíčka skladom, aby sme vám mohli ponúknuť expresnú pomoc, či už v záručnej dobe alebo pri po-záručnom záujme o kúpu náhradných dielov.

Sme slovenská firma so sídlom na západnom slovensku, kde máme aj výstavnú miestnosť. Nie ste teda odkázaní na výber cez internet, čo môže byť niekedy veľmi ťažké.

                                                                                                                      

Ochotne Vám pomôžeme s výberom. Poradíme Vám najvhodnejšie elektrické autíčko pre vaše dieťa, na základe vašich preferencií. Sme tím, ktorí vám s radosťou pomôže, či pri kúpe alebo servise vášho autíčka zakúpeného u nás, stačí nás kontaktovať.