Hľadáte autíčko pre dve deti vhodné aj do terénu? Elektrické autíčko Volvo XC90 Vám poskytne oveľa viac.

Predstavujeme Vám Volvo XC90 v červenej lakovanej verzii. Má moderný vzhľad, otváracie dvere, otváravú kapotu, originálne znaky a logo, kvalitné materiály a spracovanie. Autíčko je taktiež vybavené svietiacími svetlami a podsvietenou palubovkou.

 

 Vďaka čalúnenému sedadlu z hnedej kože poskytuje pohodlné sedenie pre Vaše deti. Výrobcovia samozrejme mysleli aj na bezpečnosť a preto je sadadlo vybavené nastaviteľným bezpečnostným pásom.

Majte vždy kontrolu nad autíčkom

Samozrejmosťou je aj 2,4 GHz dialkové ovládanie s párovaním na konkrétne auto. Nestane sa Vám tak, že by bol signál rušený iným autíčkom. Inovované dialkové ovládanie umožňuje rodičom nastavenie rýchlosti aj počas jazdy. Naviac, dokážete vypnúť všetky jazdné funkcie stlačením jediného tlačidla - NÚDZOVEJ BRZDY. Autíčko vrátite do funkcie až opätovným zatlačením tlačidla. Toto Vám zabezpečí maximálnu kontrolu nad vozidlom a nemusíte sa obávať o bezpečnosť Vášho dieťaťa.

Ovládanie diaľkovým je jednoduché. Plus sa Vám sveteľne zobrazuje nastavená rýchlosť, ktorú meníte podľa potreby. Vďaka tomu môžete previesť aj menšie deti. Stačí nastaviť najnižšiu rýchlosť.

Spríjemnite deťom jazdu dobrou hudbou

Má Vaše dieťa rado hudbu a rado si spieva? Inovovaná audio jednotka s modernými pesničkami mu prehrá hudbu priamo z auta. Ak má svoje obľúbené pesničky, pomocou prípojky pre MP3 a USB mu môžete pustiť hudbu podľa Vášho výberu. Do autíčka viete vložiť aj SD kartu, alebo jednoducho použiť bluetooth. Funkcie a hlasitosť si vie dieťa prepínať samo. Takto si deti auto zamilujú a vozenie bude koníčkom.

  

Nielen pekné, ale aj výkonné..

Po zošliapnutí plynového pedálu sa autíčko rozbehne, pričom je rozjazd riadený elektronicky tak, aby bol plynulý. Vďaka tomu pri stlačení pedálu nedochádza k nepríjemnému trhnutiu pri rozjazde.

Má dva motory (12V 45W) s náhonom oboch zadných kolies, tri rýchlosti vpred a tri rýchlosti vzad a odpružené nápravy. Tichú jazdu zabezpečia mäkké EVA kolesá. Dosahuje rýchlosť 3 - 7 km/h.

Vďaka tejto výbave je vhodné aj na jazdu do terénu. Čo ocenia asi najmä trochu väčšie deti. Ako vieme, slovenské cesty bývajú rôzne. Hlavne uličky na dedinách, takže rodičia ocenia "terénnosť" tiež.

Volvo XC90

 

Krásna lakovaná červená verzia vynikne na ceste a Vaše dieťa bude žiariť šťastím. Doladené detaily interiéru dodajú autíčku autentickosť.

Volvo XC90

 Takýmto autíčkom deťom urobíte radosť a zvýrazníte ich jedinečnosť. Určite podporíte aj ich samostatnosť a odvahu. Deti získajú aj určitú zodpovednosť a naučia sa, že pri jazde je potrebné dodržiavať pravidlá a brať ohľad na ostatných.