Traktor, či báger? Dokonalé hračky pre milovníkov veľkých áut.

Mnohé mamičky túto scénu poznajú: Stojíte pri poli, pozeráte so synom na traktor, alebo bežíte k oknu, aby ste nezmeškali okoloidúce hasičské a nákladné autá. Ak máte takéhoto milovníka áut v rodine, čo tak mu dopriať jeho vlastný elektrický traktor?

Elektrický traktor pre malého farmára

Aby deti mali jedinečný zážitok, môžete im dopriať ich vlastný elektrický traktor bez toho, aby ste museli ísť do najbližšieho poľnohospodárskeho družstva a požiadať oň.

Detský elektrický traktor je novinkou v oblasti detských elektrických vozidiel. Sú vhodné pre deti od 3 rokov. Malí vodiči ovládajú elektrický traktor sami pomocou pedálu a volantu, prípadne môžu riadenie prevziať rodičia pomocou diaľkového ovládača.

Traktor ide rýchlosťou chôdze, teda 3 až 7 km/h. Vďaka veľkým kolesám môžete traktor používať aj v miernom teréne. Bude vám skvelým spoločníkom na prechádzky do prírody a na prechádzky po dvore.

Ak má traktor extra vlečku, deti môžu naložiť všetky svoje poklady a vyraziť do sveta. Traktor má automatickú brzdu po uvoľnení tlaku z pedálu alebo môžete použiť tlačidlo núdzovej brzdy na ovládači. Takmer každý traktor má aj bezpečnostný pás.

Celý článok »